Afbeelding
Foto:

Karin Bloemen op Spavo Spring Concert Surhuisterveen

zaterdag 6 april 2024 20:00

SURHUISTERVEEN - Karin Bloemen is zaterdag 6 april de grote naam op het Spavo Spring Concert in Surhuisterveen. Tijdens het lenteconcert in De Flambou luidt brassband Blaast de Bazuin traditiegetrouw het voorjaar in. De band is blij en verheugd dat Karin Bloemen haar opwachting maakt op het podium van het populaire concert. ‘Heel bijzonder en uniek’’, vertelt Reinder Hamersma van de organisatie. 

Karin Bloemen zal tijdens het Spavo Spring Concert tal van bekende nummers ten gehore brengen. Blaast de Bazuin vervult onder leiding van dirigent Chris van der Veen (Ternaard) de rode draad van de avond. De band brengt een gevarieerd programma ten gehore. Zo klinkt er die avond voor elk wat wils. Kaarten zijn traditiegetrouw gratis verkrijgbaar. Dat wordt mogelijk gemaakt door de Vereniging Spavo, die het Spavo Spring Concert samen met Blaast de Bazuin organiseert. Vanwege de altijd grote belangstelling, is het belangrijk om op tijd een entreekaart te bemachtigen. De kaarten zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt. Kaarten voor het Spavo Spring Concert zijn op maandagavond 25 maart tussen 19:00 en 20:00 uur af te halen bij De Lantearne in Surhuisterveen. Vanaf 26 maart zijn de kaarten tijdens openingstijden af te halen bij bakkerij De Korenaar en Wijnhuis Machiel in Surhuisterveen. Het Spavo Spring Concert begint op 6 april om 20.00 uur ’s avonds.