Afbeelding
Foto:

Gratis skeelerles op de skeelerbaan in Surhuisterveen

woensdag 3 april 2024 18:30

SURHUISTERVEEN - Op woensdag 3 april houdt Skeelervereniging Surhuisterveen (SVS) een Open Avond. Tijdens deze open avond is er onder het genot van een hapje en drankje de mogelijkheid om kennis te maken met de boeiende skeeler- en inline skatesport én met onze gezellige vereniging. Iedereen is van harte welkom op de skeelerbaan aan het Blauknopke in Surhuisterveen. De jeugd tussen 18:30 en 19:00 uur, de volwassenen van 19:00 tot 20:30 uur.

De trainingen tijdens de open avond worden verzorgd door onze eigen SVS trainers. Tijdens de les doen we leuke oefeningen en worden de eerste kneepjes geleerd aan de deelnemers. Eigen skatespullen meenemen wordt aangeraden, want er is beperkt leenmateriaal beschikbaar. 

Bij SVS wordt getraind op maandag en woensdag. Iedereen die het leuk vindt om te skeeleren is van harte welkom, van jong tot oud, en van beginner tot geoefende skeeleraar. Ter kennismaking kan er gratis worden meegedaan aan twee trainingen .
Voor meer informatie over SVS: www.skeelerverenigingsurhuisterveen.nl.