Afbeelding
Foto: Eigen foto

Concert van de Gereformeerde Brassband Groningen met de Zandtovenaar!

zaterdag 2 maart 2024 19:15

ZUIDHORN – Op zaterdag 2 maart verzorgt de Gereformeerde Brassband Groningen (GBG) een themaconcert in samenwerking met De Zandtovenaar en zangeres Sera Noa. Zij zijn allebei geregeld te zien op de Nederlandse televisie in programma’s van de Evangelische Omroep (EO). 

Het concert heeft als thema Hoop & Verbinding. Juist in de huidige roerige tijden zoeken mensen naar houvast. De GBG hoopt verlichting te bieden tijdens het concert. De Zandtovenaar zal op een bijzondere beeldende wijze het thema Hoop & Verbinding in het zand tekenen, waarbij de GBG en Sera Noa het geheel muzikaal ondersteunen. Zandtovenaar Gert van der Vijver en Sera zijn vader en dochter en de bijzondere samenwerking zorgt gegarandeerd voor een betoverende avond. Met speciale lichteffecten belooft het een prachtig muzikaal en inspirerend geheel te worden. De GBG is deze avond onder leiding van Jan Werkman. Het concert zal plaatsvinden op zaterdag 2 maart in NGK De Rank aan de Westergast 8 in Zuidhorn. Kaarten zijn voor 12,50 euro te reserveren via info@gbgbrass.nl. Aan de deur kost een kaartje 15 euro. De inloop is vanaf 19.15 uur. De voorstelling duurt van 20.00 tot en met 21.15 uur. Meer informatie via www.gbgbrass.nl.