Afbeelding
Foto:

RodenburgTribute Festival 16 maart in Leek

zaterdag 16 maart 2024 20:00

LEEK - Rockmuziek uit de 70’s en 80’s staat zaterdag 16 maart a.s. centraal op het 1e RodenburgTribute festival in Leek. Deze avond zullen 4 bands de muziek van U2, Golden Earring, Herman Brood en The Police live ten gehore brengen in de concertzaal en theaterzaal op Sportpark Rodenburg.

Initiatiefnemers Emo de Vries, Gossé Dijkema en Sikko Cazemier zijn erg enthousiast mede dankzij de vliegende start van de kaartverkoop, in de eerste dagen na bekendmaking van het programma werd al een kwart van de beschikbare tickets aan de man gebracht. De bands Rock ’n Roll Junkies (Herman Brood), On the Edge (U2), The Naked Truth (Golden Earring) en Synchronicity (The Police) zullen elk een optreden van een uur verzorgen met in de pauzes DJ FireTjuene.

Tickets zijn enkel online verkrijgbaar op www.rodenburglive.nl. De deuren openen om 20.00 uur en de 4 bands spelen tussen 20.30 en 24.00 uur