Winterfair op 8 december

vrijdag 8 december 2023 15:00

ZUIDHORN - Vrijdag 8 december wordt er in De Hoofdstraat en Overtuinenpassage de Winterfair gehouden. De Winterfair start om 15.00 en duurt tot 21.00 uur. Op dit moment zijn er ruim dertig standhouders. Een kraam met verlichting bestellen is nog steeds mogelijk. Vanaf dit jaar wil de organisatie een traditie starten. Om 19.00 wordt er op de Overtuinen ter hoogte van het Kunstwerk een kerstboom officieel in gebruik gesteld door de verlichting te ontsteken. Dat gebeurt om 19.00 door Burgemeester Ard van der Tuuk. KUG (Koor Uut Grun’n) gaat dat muzikaal omlijsten vanaf 18.45 tot 19.30 uur. Alle bewoners en vooral ook hun kinderen worden uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. Na het ontsteken van de verlichting kan er door de aanwezigen een wenskaart geschreven en in de boom gehangen worden. Bekijk het hele programma en alle deelnemers/standhouders op www.welkominzuidhorn.nl/agenda/winterfair-zuidhorn-2023. Vanaf 11.00 uur worden de kramen opgebouwd wat voor enige overlast kan zorgen.