Sinterklaasintocht in Grootegast

zaterdag 25 november 2023 14:00

GROOTEGAST - Ook dit jaar komt de Sint met zijn Pieten een bezoekje brengen aan Grootegast. Op zaterdag 25 november rond 13.00 uur zal er een kleine rondrit door het dorp plaats vinden, deze route eindigt rond 14.00 uur bij het MFA te Doezum. Hier wordt nog groot feest gevierd met de Sint en zijn Pieten. Dit jaar heeft Dorpsvermaken Grootegast nog twee extra activiteiten op de planning staan. Op woensdagmiddag 29 november voor de kinderen van groep 1 tot en met 4, en op zaterdagmiddag 2 december voor de kinderen van groep 5 tot en met 8. Dit zal plaatsvinden in de schaapskooi bij de Goede Herder Kerk te Grootegast. Het belooft een leuk programma te worden. Dus kom allemaal gezellig langs. Meer informatie over de intocht en andere leuke activiteiten, nieuwtjes en tips omtrent het Sinterklaasfeest zijn te vinden op www.dorpsvermakengrootegast.nl en via de Facebookpagina ‘Sinterklaas in Grootegast’ en/of via Instagram ‘Sinterklaas in Grootegast’.