Afbeelding
Foto:

Wie wordt de nieuwe Maestro 2023 van Oldehove

vrijdag 24 november 2023 19:30

OLDEHOVE - Op 18 november organiseert christelijke muziekvereniging Juliana een bijzonder najaarsconcert.  Een concert met een bijzondere invulling, het orkest gaat voor de tweede keer op zoek naar de ‘Maestro van Oldehove’. Dit concept is bekend van het NPO1 programma Maestro waarin bekende Nederlanders het tegen elkaar opnemen om de beste dirigent te worden. Zo ook in Oldehove waar vijf bekenden uit Oldehove en omstreken de muzikale strijd aan gaan en druk aan het voorbereiden zijn om de beste dirigent van 2023 te worden.

Twee heren en drie dames die actief zijn in onder andere de sport, kerk, de veehouderij en het welzijnswerk zijn al vanaf de zomervakantie druk aan het oefenen. Zij zullen elk een door hun gekozen muziekstuk gaan dirigeren. De muzikanten, het aanwezige publiek en een de deskundige jury zullen uiteindelijke ‘Maestro van Oldehove’ aanwijzen.  Het belooft een waar spektakel te worden waarbij het A-orkest en ook het leerlingen orkest een gevarieerde muzikaal programma verzorgen.

Op zaterdag 18 november is de ontknoping om 19.30 uur in de NGK de Zaaier, Julianastraat 25 Oldehove. De toegang is gratis, maar er zal een verloting worden gehouden, met leuke prijzen. Voor meer informatie over de kandidaten kijk op  www.juliana-oldehove.nl of onze Facebook pagina.